Salon in centrul Bucurestiuluiimg

Tratamente Estetica

Dr. Andrei Gregorian

a absolvit cursurile Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila Bucuresti in anul 2006.În ultima perioadă, Dr. Andrei Gregorian s-a specializat în medicină estetică, executând toată gama de tratamente non-invazive estetico-faciale: fillere cu acid hialuronic, toxină botulinică, meso-terapie, tehnica PRP (vampire facial).Urmându-și dorința de a se perfecționa, participă constant la workshop-uri în domeniu, menținându-se la curent cu toate noutățile tuturor firmelor producătoare din domeniul esteticii faciale.

Pentru realizarea oricărui tratament este nevoie de programare cu minim doua zile înainte .


Filler de acid hialuronicTratament pentru augmentarea buzelor și corectarea ridurilor de expresie(șanțurile nasogeniene și mentolabiale, liniile Marionette, smoker lines si ridicarea comisarilor-unghiurilor gurii pentru obținerea unui aspect mai tânăr și a unei mimici vesele

Acest procedeu terapetic volumizeaza și "ține" 9-12 luni. Amintim ca acidul hialuronic se găsește în mod fiziologic în structurile pielii noastre, fiind un burete molecular, hidrofil care se absoarbe odată cu trecerea timpului.


Pret: 220 EurBotox
Toxina botulinica de tip A ("botox") pentru netezirea ridurilor etajului superior al feței(ridurile glabelare-dintre sprâncene- observabile atunci când ne incruntam, ridurile de tip "laba gâștei"-lateralul ochiului- vizibile atunci când zambim și ridurile frontale- cele care se exprimă atunci când ne mirăm. Botox-ul netezește ridurile mai-sus amintite iar efectul durează 6 luni.


Pret: 1 zona 150 Eur | 2 zone 200 Eur | 3 zone 280 EurTehnica "Vampir" ( PrP - Plasma îmbogățită cu trombocite)
Tehnica "Vampir" ( PrP - Plasma îmbogățită cu trombocite) este destinata întineririi tenului feței, gâtului, decolteului și mâinii. Aceasta folosește plasmă autologa obținută prin centrifugarea sângelui recoltat de la dvs, având rezultate excelente si durabile-pană la 2 ani. Se recomandă complementar pentru maximizarea rezultatelor : pe cale orală vitaminele A, C și D.


Pret: 180 EurMezoterapiaMezoterapia este un procedeu prin care se introduc substanțe nutritive(aminoacizi, vitamine și alte asemenea substanțe) în dermul superficial pentru stimularea fibtoblastilor, a fibrelor de elastina și reticulina pentru un efect de întinerire a feței, gâtului, decolteului și mâinii.
Efectele durează până la 2 ani, mai ales în cazul unui follow-up.


Pret: 100 Eur/ sedintaFire bioresorbabile de tip mono, screw sau cog pentru lifting-ul nechirurgical al fețeiFire bioresorbabile de tip mono, screw sau cog pentru lifting-ul nechirurgical al feței. Acestea au efect imediat, ridicând practic țesuturile afectate de îmbătrânire, ele absorbandu-se în organism la 6-7 luni de la inserare.
Rezultatele sunt vizile imediat și spectaculoase și durează 2 ani. Toate tehnicile sunt minim invazive și se realizează cu anestezie topică(locală) pe bază de cremă cu lidocaină sau anestezie prin infiltratie în cazul firelor bioresorbabile.


Pret : intre 10€ si 40€ firul
Adresa:
Calea Victoriei 136, colt cu Str. Biserica Amzei,
Sector 1, Bucuresti
Str. George Enescu nr.10, Sector 1,
Sector 1, Bucuresti
Telefon programari:
021.317.50.54 (Salon Calea Victoriei)
0741.593.127 (Salon Calea Victoriei)
0787.678.987 (Salon Enescu)