Salon in centrul Bucurestiuluiimg

Extensii de păr

Dupa mult timp de căutări , am reusit sa aducem in salon cel mai bun par de calitate 100% Remy.

O mica descriere a acestui termen de „calitate Remy” este atribuit parului de calitate superioara, respectiv premium, folosit pentru extensii de par. Parul de calitate Remy este acel tip de par natural asupra caruia nu s-a intervenit foarte mult din punct de vedere chimic sau fizic (vopsit sau tratat cu diferite substante). Parul de calitate Remy mai este denumit si „par virgin”.


Calitatea Remy a unui par este obtinuta prin pastrarea intacta a cuticulelor pe care le are firul de par. Daca aceste cuticule sunt pastrate in forma sau in directia in care erau chiar din momentul in care parul era inca atasat de capul donatorului, firul de par se va pastra o perioada mai lunga de timp moale, stralucitor, usor de aranjat si de descalcit.

Acesta este motivul pentru care aceste tipuri de extensii de par sunt considerate a fi superioare, atat calitativ, cat si ca pret. Pentru un look cat mai natural e indicat sa se folosească cel putin 120 grame de par care se prezintă sub forma de suvite( extensii). Recomandam EXTENSIILE TAPE-ON.

Preturi


Manopera pus extensii 450 lei
Dat jos extensii 220 lei
Ridicat extensii 250 lei

* Alegerea extensiilor si comanda lor NU SE FACE TELEFONIC. Pentru alegerea și achiziționarea extensiilor se va efectua un avans iar procurarea lor se poate face fie in ziua respectiva sau cel târziu a doua zi, depinde de disponibilitatea stocului.

Adresa:
Calea Victoriei 136, colt cu Str. Biserica Amzei,
Sector 1, Bucuresti
Str. George Enescu nr.10, Sector 1,
Sector 1, Bucuresti
Telefon programari:
021.317.50.54 (Salon Calea Victoriei)
0741.593.127 (Salon Calea Victoriei)
0787.678.987 (Salon Enescu)