Salon in centrul BucurestiuluiMake-Up Profesional

Machiajul este cel ce-ți accentuează trăsăturile frumoase, prin evidențierea ochilor, buzelor sau a pomeților , îți va corecta imperfecțiunile și va fi rezistent pe toată durata evenimentului.

Poți alege dintr-o varietate de stiluri de machiaj: SMOKEY EYES, CUT CREASE, CAT EYE, PIN-Up ori un machiaj Glamour , dramatic sau in tendințe . Oricum am fi, Make-Up artistul va va oferi sfaturi utile in alegerea celui mai potrivit machiaj pentru fizionomia dumneavoastră .


Preț : 360 lei

* daca veți realiza și serviciul de coafor tot in cadrul salonului nostru , veți beneficia de 60 ron reducere pentru ședința de Make Up

Machiajul de mireasa

Aplicarea machiajului dureaza aproximativ o ora si jumatate, timp in care nu trebuie decat sa te bucuri de momentele de relaxare. Folosesc produse profesionale de cea mai buna calitate precum: M.A.C. Cosmetics, Make Up For Ever, Estée Lauder, Urban Decay, Ben Nye, Illamasqua, Chanel, Dior, Mehron, Kyolan, Inglot, etc.

Serviciile de machiaj de mireasa pe care le oferim includ :

  • -machiaj adaptat personalității tale ;
  • -Produse profesionale și hipoalergenice;
  • - diferite stiluri de machiaj de mireasa din care poți alege ;
  • -consiliere personalizata pentru îngrijirea tenului tău înainte de eveniment ;
  • -fixator de Make-Up pentru sistinerea lui pe întreaga perioada a evenimentului.

Preț :450 lei
Proba machiajului de mireasa

Alegerea machiajului de mireasa este aproape la fel de important ca alegerea rochiei de mireasa. Proba machiajului de mireasa este necesara pentru a obtine aspectul perfect pe care il vei avea in cea mai importanta zi din viata ta. La prima intalnire se vor discuta toate detaliile nuntii, acest lucru ne va ajuta sa construim o idee despre cum vrei sa arati in ziua nuntii tale, iti vom recomanda si aplica mai multe stiluri de machiaj care iti vor pune in evidenta trasaturile, toate acestea pentru evitarea eventualelor neplaceri in ziua cea mare.

Programarea probei de machiaj o recomandam cu maxim o saptamana inainte de ziua nuntii. Sedinta de proba dureaza aproximativ 2 ore, timp necesar pentru a discuta toate detaliile si a incerca diferite stiluri de machiaj potrivite pentru tine.

Preț : 250 lei

Adresa:
Calea Victoriei 136, colt cu Str. Biserica Amzei,
Sector 1, Bucuresti
Str. George Enescu nr.10, Sector 1,
Sector 1, Bucuresti
Telefon programari:
021.317.50.54 (Salon Calea Victoriei)
0741.593.127 (Salon Calea Victoriei)
0787.678.987 (Salon Enescu)