Salon in centrul Bucurestiuluiimg

Tratamente profesionale speciale par

Rebuilding este metoda OW de reconstructie a parului lipsit de elementele constituente.

PROTEINE - principala este cheratina, constituita din 18 tipuri de aminoacizi
Regenerare cu: ser reconstructie, baie de restructurare a parului, masca de restructurare a parului


OLIGOELEMENTE - fier, zinc, cupru, seleniu, magneziu
Regenerare cu: hyalominerale

APA - parul are unele rezerve si le absoarbe din mediul inconjurator
Regenerare cu: hyalominerale, baie de restructurare a parului, masca de restructurare a parului

REZERVE DE LIPIDE - principalele lipide sunt acizii grasi liberi
Regenerare cu: ceramide F, baie de restructurare a parului, masca de restructurare a parului  • Par scurt: 250 lei
  • Par mediu: 300 lei
  • Par lung: 400 lei

Tratamentul Hair Botox este un tratament ce hraneste in profunzime,reconstruiește firul de par si previne electrizarea. Secretul din spatele tratamentului Hair Botox sunt particule organice, microscopice,care încurajează absortia de vitamine, antioxidanți si proteine, oferind astfel parului calitate si textura naturală.

Tratamentul Hair Botox ajuta asemenea la repararea parului, prevenind căderea lui. Elementele esențiali, asemenea acizilor naturali, antioxidanților, Keratinei naturale si botoxului sunt puternic integrate intr-o formula ce îndreaptă parul si ii oferă strălucire, finete si elimina vârfurile despicate.

  • Par scurt: 450 lei
  • Par mediu: 600 lei
  • Par lung: 750 lei
  • *Durata tratamentului 1h:30min

Tratamentul Opalex este un tratament in care chimia ORIGINAL. A care multiplica legăturile si reticuleaza legăturile rupte;

Doi dintre cei mai mari lideri mondiali ,doctoranzi in chimie, au inventat un singur ingredient chimic care nu conține silicon sau uleiuri ,care reface legăturile sparte in par in timpul si după serviciile chimice si care le face mai puternice decât erau înainte.


Preț : între 85 lei si 150 lei
Dacă tratamentul OLAPLEX este folosit in timpul unui proces chimic (vopsit sau decolorat) va costa 85 lei,dacă este însă efectuat ca si tratament individual prețul va fi de 150 lei
Tratamentul SP REPAIR INFUSION este o noua generație de agenți cationici care se depozitează pe porțiunile degradate din stratul cuticular al parului pentru a crea o structura neteda si echilibrata si este instant protejata.
Pret: 45 lei fiola
Tratamentul SP HYDRATE INFUSION este un tratament customizat pentru hidratare oferind extra suplete ,control si anti-frizz.
Pret: 45 lei fiola
Tratamentul VOLUMIZE INFUSION este tratamentul customizat de volum aduce acest beneficiu dorit de fiecare persoana cu un par fin si lipsit de volum.

Parul fin își pierde volumul imediat după spălare si coafare si arată fără vlaga. Acest lucru se întâmpla pentru-ca firul subțire are un diametru cu 1/3 mai mic decât cel al unui fir normal,ca urmare are nevoie de produse si tratamente de îngrijire ce oferă rezistența parului si stabilizează structura.
Pret: 45 lei fiolaAdresa:
Calea Victoriei 136, colt cu Str. Biserica Amzei,
Sector 1, Bucuresti
Str. George Enescu nr.10, Sector 1,
Sector 1, Bucuresti
Telefon programari:
021.317.50.54 (Salon Calea Victoriei)
0741.593.127 (Salon Calea Victoriei)
0787.678.987 (Salon Enescu)