menu menu
EN

Despre noi

Gaal Hairplay este o echipă tânără, dar în acelasi timp experimentată de profesionisti din industria de beauty. Suntem pregătiti să te îndrumăm în orice moment sa îti descoperi personalitatea si să te ajutăm să o afisezi întregii lumi.

Considerăm că este foarte important ca atunci când te privesti în oglină să spui din toată inima “Da, acesta sunt eu 100%!”

Pe parcursul anilor nostri de pregătire am avut ocazia să testăm numeroase produse, astfel încât acum sa le folosim pe cele care au avut rezultat idiferent cu ce problemă ne-am confruntat : repararea culorii, tratarea părului extrem de deteriorat, tratarea problemelor scalpului si alte preferinte sau nevoie ale de-ale clientilor.

Gaal Hairplay Exclusive

Gaal Hairplay Exclusive este centrul ideal pentru momente de răsfăț , este locul unde te vei încarcă cu mult pozitivism și buna dispoziție.

Încearcă călătoria de 60 minute sau 90 de minute in lumea senzorială alături de terapeuta noastră Originara din Indonezia , Bali. Uleiurile folosite sunt 100 % ECO Organice , certificate , ce nu sunt testate pe animale , dovedind coerenta și implicarea in ceea ce privește valorice etice ale brandului LakShami.