Extensii par

Acasă / Extensii par

Preturi si Servicii

Dupa mult timp de cautari, am reusit sa aducem la Gaal HairPlay cel mai bun par de calitate 100% Remy.

O mica descriere a acestui termen de „calitate Remy” este atribuit parului de calitate superioara, respectiv premium, folosit pentru extensii de par. Parul de calitate Remy este acel tip de par natural asupra caruia nu s-a intervenit foarte mult din punct de vedere chimic sau fizic (vopsit sau tratat cu diferite substante). Parul de calitate Remy mai este denumit si „par virgin”.

Calitatea Remy a unui par este obtinuta prin pastrarea intacta a cuticulelor pe care le are firul de par. Daca aceste cuticule sunt pastrate in forma sau in directia in care erau chiar din momentul in care parul era inca atasat de capul donatorului, firul de par se va pastra o perioada mai lunga de timp moale, stralucitor, usor de aranjat si de descalcit.

Acesta este motivul pentru care aceste tipuri de extensii de par sunt considerate a fi superioare, atat calitativ, cat si ca pret. Pentru un look cat mai natural e indicat sa se foloseasca cel putin 120 grame de par care se prezinta sub forma de suvite (extensii). Recomandam EXTENSIILE TAPE-ON.

Daca ai nevoie de mai multe informatii despre serviciul Extensii par , nu ezita sa ne contactezi!

SERVICIUPRET SERVICIU
Manopera pus extensii450 RON
Dat jos extensii220 RON
Ridicat extensii250 RON