Make-Up

Acasă / Make-Up

Preturi si Servicii

Make-Up Profesional

Machiajul este cel ce-ti accentueaza trasaturile frumoase, prin evidentierea ochilor, buzelor sau a pometilor, iti va corecta imperfectiunile si va fi rezistent pe toata durata evenimentului.

Poti alege dintr-o varietate de stiluri de machiaj: SMOKEY EYES, CUT CREASE, CAT EYE, PIN-UP, ori un machiaj Glamour, dramatic sau in tendinte. Oricum ar fi, Make-Up artistul va va oferi sfaturi utile in alegerea celui mai potrivit machiaj pentru fizionomia dumneavoastra.

* daca veti realiza si serviciul de coafor tot in cadrul salonului nostru, veti beneficia de 60 RON reducere pentru sedinta de machiaj

Make-Up Mireasa

Aplicarea machiajului dureaza aproximativ o ora si jumatate, timp in care trebuie doar sa te bucuri de momentele de relaxare. Se folosesc produse profesionale de cea mai buna calitate precum: M.A.C. Cosmetics, Make Up For Ever, Estée Lauder, Urban Decay, Ben Nye, Illamasqua, Chanel, Dior, Mehron, Kyolan, Inglot, etc.

Serviciile de machiaj de mireasa pe care le oferim includ:

  • Machiaj adaptat personalitatii tale;
  • Produse profesionale si hipoalergenice;
  • Diferite stiluri de machiaj de mireasa din care poti alege;
  • Consiliere personalizata pentru ingrijirea tenului tau inainte de eveniment;
  • Fixator de Make-Up pentru sustinerea lui pe intreaga perioada a evenimentului.

Proba Make-Up Mireasa

Alegerea machiajului de mireasa este aproape la fel de important ca alegerea rochiei de mireasa. Proba machiajului de mireasa este necesara pentru a obtine aspectul perfect pe care il vei avea in cea mai importanta zi din viata ta. La prima intalnire se vor discuta toate detaliile nuntii; acest lucru ne va ajuta sa construim o idee despre cum vrei sa arati in ziua nuntii tale, iti vom recomanda si aplica mai multe stiluri de machiaj care iti vor pune in evidenta trasaturile, toate acestea pentru evitarea eventualelor neplaceri in ziua cea mare. Programarea probei de machiaj o recomandam cu maxim o saptamana inainte de ziua nuntii. Sedinta de proba dureaza aproximativ 2 ore, timp necesar pentru a discuta toate detaliile si a încerca diferite stiluri de machiaj potrivite pentru tine.

Make-Up Mire

Chiar daca nu este un serviciu foarte cunoscut, machiajul mirelui este necesar in realizarea fotografiilor pentru albumul evenimentului. Un make-up finut realizat va estompa cearcanele neplacute, porii dilatati si va matifia tenul pentru a nu transpira in timpul shootingului. Promitem ca aspectul nu va fi unul feminizat si se va pastra limita masculinitatii. Vezi si alte servicii pentru mireasa si mirele.

SERVICIUPRET SERVICIU
Make-Up Profesional360 RON
Make-Up Mireasa450 RON
Proba make-up mireasa250 RON
Make-Up Mire110 RON