Permanent par cret sau bucle

Acasă / Permanent par cret sau bucle

Preturi si Servicii

NATURAL TEXTURE este un sistem reconstructiv de volum si suport care nu afecteaza structura parului. Nu contine acid glycolic sau amoniac, ci CISTEAMINA HCI, un compus proteic similar cu structura interna a parului. Compusul scaneaza porozitatea parului si depoziteaza proteinele exact acolo unde trebuie, de la radacina la varf. Aspectul buclelor va fi unul natural, iar parul va ramane stralucitor.

*Date privind ingrijirea parului permanentat se vor oferi de catre stilistul nostru dupa terminarea procesului de permanentare.

*Pentru permanentul Afro se va percepe o taxa de 200 lei in plus/ For Afro will be added 200 lei for payment.

*Inaintea serviciului de permanent, parul va beneficia de tratament Bond 3 pentru o extra protectie a legaturilor din firul de par.

Preturile afisate nu includ serviciile spalat si coafat.

SERVICIUPRET SERVICIU
Par Scurt420RON (pana in 15 cm lungime)
Spalat par scurt inainte de permanent35 RON
Uscar par scurt dupa permanent30 RON
Par Mediu520 RON (pana in 30 cm lungime)
Spalat par mediu inainte de permanent45 RON
Uscar par mediu dupa permanent40 RON
Par Lung 620 RON (pana in 49 cm lungime)
Spalat par lung inainte de permanent55 RON
Uscar par lung dupa permanent60 RON
Par Foarte Lung 720 RON (ce depaseste 49 cm lungime)
Tratament permanent pentru volum la radacina BOOST UP300 RON

Tratament permanent pentru volum la radacina BOOST UP  

Parul cu volum a fost mereu un deziderat al frumusetii feminine, existand numeroase trucuri la care se apeleaza. Dezavantajul il reprezinta efectul de scurta durata.

De aceea, salonul Gaal HairPlay aduce pentru dumneavoastra Boost Up, o tehnica inovatoare din Rusia, care ofera parului volum de la radacina, ce se pastreaza pentru o perioada de pana la 6 luni.

La inceputul acestei proceduri se aplica continutul special numit Boost Up numai pe radacinile parului, fara a atinge scalpul, iar nivelul de volum poate fi ales impreuna cu stilistul – natural, vizibil sau „coama leului”.

Compozitia nu contine componenti daunatori, ci este foarte hranitor. Procedura in sine se bazeaza pe bio-ondulari ale volumului cu folosirea cisteaminei – cel mai activ component. Acest aminoacid, in amestec cu keratina, ajuta la restructurarea parului, fara a-l deteriora.

Beneficii Cisteamina:

  • Nu contine amoniac
  • Are un pH scazut
  • Include in componenta sa un extract foarte eficient si anume extractul de propolis, care previne iritarea scalpului

In cazul in care parul este greu, fara volum, atunci cisteamina ofera o metoda ideala pentru mentinerea parului. Efectul acestui produs bifazic pastreaza structura parului, imbunatateste si stabilizeaza nivelul pH-ului. Toate componentele folosite in acest proces intra in contact unul cu altul, astfel incat parul capata un filtru flexibil de protectie. El pastreaza elasticitatea si structura interna a firului de par, fiind recomandat atat pentru parul normal, cat si pentru cel deteriorat.

Dupa procedura ai posibilitatea de a-ti coafa parul doar uscandu-l cu föhn-ul, iar rezistenta hair stylingului creste.

Problema parului gras poate fi rezolvata, deoarece nu mai sunt necesare spalari zilnice, iar acesta devine mai ascultator si mai usor de aranjat.

Pentru parul subtire, acest volum imbunatateste efectul tunsorii si forma coafurii, parul putand fi ondulat si vopsit chiar in aceeasi zi. In cazul in care va prinde ploaia, volumul se va pastra in continuare.

Volumul dureaza intre 3 şi 6 luni si ritualul de ingrijire este foarte simplu: dupa spalare, parul trebuie uscat cu capul in jos, pentru a pastra cat mai mult efectul. In zona radacinii, daca atingi cu varful degetelor, se va simti ca un puf usor, acesta fiind efectul tehnicii, dar care poate fi usor indreptat cu solutii fixative. Lungimea parului in sine nu este atinsa, el ramanand drept, prin urmare poate fi coafat sub orice forma.

Daca ai nevoie de mai multe informatii despre serviciul Permanent par cret sau bucle , nu ezita sa ne contactezi!