menu menu
EN

Oferă-ți momente
de răsfăț

Gaal Hairplay Exclusive este centrul ideal pentru momente de răsfăț, este locul unde te vei încarcă cu mult pozitivism și buna dispoziție. Dacă masajul este pentru tine o formula de vindecare a diferitelor afecțiuni atunci îți recomandam următoarele tipuri de masaj: Hawaiian, Thailandez, Balinez, masaj de Relaxare, Suedez, Reflexologie palme sau tălpi, masajul Facial, masajul Shiatsu, masaj Prenatal, masajul Scalpului, masajul cu Pietre Vulcanice sau Anticelulitic.

Încearcă călătoria de 60 minute sau 90 de minute in lumea senzorială alături de terapeuta noastră Originara din Indonezia, Bali. Uleiurile folosite sunt 100 % ECO Organice, certificate, ce nu sunt testate pe animale, dovedind coerenta și implicarea in ceea ce privește valorice etice ale brandului LakShami. Puteți alege dintr-o gama larga de arome: uleiul de Bamboo, ulei de migdale, trandafiri, lavanda, jojoba sau ulei de susan, ulei de portocala și scorțișoara.

Shop

În shop-ul nostru online, ai posibilitatea sa cumperi serviciile noastre de dinainte de a veni la saloane. Pe langa asta, oferim si posibilitatea de a cumpara vouchere si a le face cadou celor dragi.

MASAJ DE RELAXARE

170 RON – 60 min

MASAJ HAWAIIAN

180 RON – 60 min

MASAJ THAILANDEZ

190 RON – 60 min

Salon Gaal
Hairplay Exclusive

Ne găsesti la adresa:
Str. George Enescu nr. 10,
Sector 1, Bucuresti

Telefon programări:
0787.678.987