SALON GAAL HAIRPLAY

Calea Victoriei

SERVICII SI PRETURI

Machiajul este cel ce-ti accentueaza trasaturile frumoase, prin evidentierea ochilor, buzelor sau a pometilor, iti va corecta imperfectiunile si va fi rezistent pe toata durata evenimentului.

Acum va puteti mentine frumusetea si puteti reduce efectele imbatranirii prin vizite regulate la salonul de infrumusetare.

Parul nostru este un accesoriu. Pentru a atrage atentia celor din jur, acesta are nevoie de atentie deosebita si ingrijire speciala.

Gaal Hairplay ofera tratamente faciale pentru toate tipurile de ten si pentru diversele probleme cu care va confruntati. Produsele folosite combat efectele nocive ale stresului asupra tenului, calmeaza si hidrateaza.

Gaal Hairplay va propune servicii profesionale de ingrijire a parului si a barbei si cele mai noi tendinte in materie de hairstyle!

Expunerea in solar trebuie sa fie gradata si niciodata de lunga durata din prima sedinta. De asemenea, personalul salonului va va ghida in alegerea minutelor conform pielii dumneavoastra.

Dupa mult timp de cautari, am reusit sa aducem in salon cel mai bun par de calitate 100% Remy.

Tehnica de masaj shiatsu, o metoda japoneza moderna, este considerata una dintre cele mai eficiente, intrucat se bazeaza pe presopunctura.

Stilistul nostru ofera un design personalizat al ochilor in functie de dimensiunea genelor naturale si forma fetei.

Creativitate fara compromis! Protejeaza parul atat din interior, cat si din exterior, pentru a nu se deteriora in urma procesului de vopsire sau de decolorare, cat si a permanentului.

Pachetele promotionale complete oferite de Gaal Hairplay sunt gandite astfel incat voi sa va bucurati pe deplin, de cel mai frumos eveniment din viata voastra.

Venim in intampinarea ta cu sisteme reconstructive de volum si suport care nu afecteaza structura parului.

Frumusetea si sanatatea unghiilor noastre se obtin prin intretinerea lor constanta, prin identificarea problemelor si prin utilizarea produselor adecvate fiecarui tip de afectiune.

Tratament keratina de intindere progresiva, pentru toate tipurile de par.

Nanoplastie Hibridă pentru îndreptarea părului