Solar

Acasă / Solar

Preturi si Servicii

Pret: 1,7 RON / minut

Inainte de inceperea sedintelor de bronzare avem cateva sfaturi pentru dumneavoastra. In functie de tipul pielii si aderentei acesteia la radiatii, efectul de bronzare este vizibil incepand cu a treia sedinta de expunere. Se recomanda de asemenea ca intervalele intre sedinte sa fie de minimum 3 zile. Este total contraindicat sa va expuneti razelor in fiecare zi sau sa va expuneti si la soare in aceeasi zi.

Expunerea in solar trebuie sa fie gradata si niciodata de lunga durata din prima sedinta. De asemenea, personalul salonului Gaal HairPlay va va ghida in alegerea minutelor conform pielii dumneavoastra. Executarea unui gomaj inaintea sedintelor de bronzat asigura o culoare uniforma si o piele mult mai fina. Deoarece nu avem dus la dispoziție, va sugeram sa faceti gomajul acasa inaintea venirii la salon.

Inaintea intrarii in aparatul de bronzat va sugeram sa folositi cremele destinate acestui procedeu, deoarece stimuleaza foarte bine productia unei cantitati de pigment mult mai mare. Aceste produse joaca un rol protector la nivelul celular prin scaderea productiei de radicali liberi. Pentru a preintampina deshidratarea pielii pe perioada folosirii aparatului de bronzat, va sugeram folosirea frecventa a cremelor hidratante pe care vi le punem la dispozitie. Daca nu sunteti hotarati ce sa alegeti, va rugam sa intrebati colega raspunzatoare acestui serviciu.

Diferite tratamente hormonale pot cauza o supra-pigmentare, in special al tenului. Pentru a va asigura ca nu exista efecte secundare, va rugam intrebati medicul dumneavoastra.

Daca ai nevoie de mai multe informatii despre serviciul Solar, nu ezita sa ne contactezi!